Δελτίο Τύπου: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΥΠΥ ΥΠΑΙΘ Μακεδονίας Θράκης – Απρίλιος 2024

Ανακοινώσεις Εκδηλώσεις

 

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΥΠAIΘ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ–ΘΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51 – ΤΚ 54622
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310-954132
Web: https://eypymt.sch.gr 
Email: eypymt@gmail.com
Θεσσαλονίκη, 13-04-2024

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Παιδείας Μακεδονίας Θράκης

Με μεγάλη επιτυχία, τεράστια συμμετοχή και αγωνιστική διάθεση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12-04-2024 μια από τις μαζικότερες  Γενικές Συνελεύσεις  της Ένωσης μας σε αίθουσα του ξενοδοχείου LAZART στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε περισσότερους από 300 συνάδελφους από όλη τη Μακεδονία και τη Θράκη δια ζώσης, πάνω από 40 συνάδελφους που συνδεθήκαν μέσω Webex και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δείχνοντας για ακόμη μια φορά εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους τόσο στην Ένωσή μας, όσο και σε εμάς  που έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε αυτήν την περίοδο στο τιμόνι της.

Για μια ακόμη φορά ο Διοικητικός Απολογισμός, ο Οικονομικός Απολογισμός, ο Προϋπολογισμός και ο Προγραμματισμός Δράσης για το επόμενο έτος ψηφίστηκαν ομόφωνα. Οι συμμετέχοντες για άλλη μια φορά αγκάλιασαν την Ένωση και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, αγωνιστικότητας, ελπίδας και αλληλεγγύης προς κάθε κατεύθυνση.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά, για την στήριξη, την κριτική και τον εποικοδομητικό διάλογο που υπήρξε, σε μια εποχή που ο συνδικαλισμός βάλλεται από παντού, που σωματεία ανάλογου δυναμικού μετα βίας μαζεύουν 30 με 40 άτομα στις Γενικές τους συνελεύσεις, απέδειξαν με την τεράστια συμμετοχή τους ότι υπάρχει και ο υγιής συνδικαλισμός αυτός που εμείς πρεσβεύουμε. Ακόμη ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΕΔΟΘ Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης που μας τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και το ξενοδοχείο LAZART που μας φιλοξένησε, όπως και το προσωπικό του που βοήθησε στην άψογη  διεξαγωγή της.   

Η μαζική συμμετοχή όλων σας στη Γενική μας Συνέλευση έδωσε για μια ακόμη φορά την απάντηση σε όλους όσους προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων μας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας ενεργά, τίποτα δεν μας χαρίζεται και το παραμικρό που πετυχαίνουμε γίνεται με πάρα πολύ μεγάλο αγώνα και προσπάθεια.

Το  Δ.Σ. της Ένωση μας, με τη βοήθεια και την στήριξη όλων σας, πιστεύοντας βαθιά στις συμμετοχικές και δημοκρατικές διαδικασίες πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, θα συνεχίσει να πορεύεται στον δρόμο του αγώνα μέχρι την επίλυση και του τελευταίου προβλήματος που μας απασχολεί, μέχρι την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στις υπηρεσίες μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ A. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Print Friendly, PDF & Email