Ενημέρωση – Υπενθύμιση για την ετήσια τακτική γενική συνέλευση στι 31-03-2023

Ανακοινώσεις

Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ετήσια Τακτική  Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, θα γίνει στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» αμφιθέατρο «Νίκος Οικονόμου»,  στις 31 Μαρτίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση καθώς και την άδεια διευκόλυνσης συμμετοχής από τον Υπηρεσιακό Γραμματέα και σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά. Σχετική διευκόλυνση έχει σταλεί για τους συναδέλφους που υπηρετούν σε ΔΙΕΚ από το τμήμα Β΄ Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου στις γραμματείες των ΔΙΕΚ περιοχής ευθύνης μας. Η Ένωσή μας προχωρά ενωμένη και δυνατή, με συμμετοχικές και δημοκρατικές διαδικασίες πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, και θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στις υπηρεσίες μας. Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι Διοικητικοί Υπάλληλοι των Υπηρεσιών σας καθώς και οι σχολικές μονάδες περιοχής ευθύνης σας όπου υπηρετούν Διοικητικοί Υπάλληλοι. 

Το Δ.Σ της Ένωσης

LINK ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (χωρις δυνατότητα chat): https://www.youtube.com/watch?v=A_EQJlYT-Zc

 

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΥΠAIΘ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ–ΘΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51 – ΤΚ 54622
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310-954132
Web: https://eypymt.sch.gr 
Email: eypymt@gmail.com
Θεσσαλονίκη, 28-03-2023
Αρ. Πρωτ.: 19

Προς:
Τα Μέλη μας

Θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 31-03-2023

Συνάδελφοι,

          Όπως έχετε ενημερωθεί από το με αρ. πρωτ 12/24-02-2023 έγγραφό μας,  το Διοικητικό   Συμβούλιο της Ένωσής μας, αποφάσισε σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού μας, η Ετήσια Τακτική  Γενική Συνέλευση να γίνει στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» αμφιθέατρο «Νίκος Οικονόμου»στις 31 Μαρτίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ.

          Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση καθώς και την άδεια διευκόλυνσης συμμετοχής από τον Υπηρεσιακό Γραμματέα και σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά.

          Σχετική διευκόλυνση έχει σταλεί για τους συναδέλφους που υπηρετούν σε ΔΙΕΚ από το τμήμα Β΄ Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου στις γραμματείες των ΔΙΕΚ περιοχής ευθύνης μας.

          Σας υπενθυμίζουμε ότι οι υπάλληλοι που θα κάνουν χρήση της ως άνω διευκόλυνσης, υποχρεούνται να προσκομίσουν στην υπηρεσία τους Βεβαίωση του Προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών ΥΠΑΙΘ Μακεδονίας – Θράκης, με την οποία θα πιστοποιείται η συμμετοχή τους στην Ετήσια Γενική Συνέλευση.

          Για να υπάρξει απαρτία σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού μας απαιτείται το 1/5 των οικονομικά τακτοποιημένων συναδέλφων.

          Η οικονομική τακτοποίηση για όσους είναι εκτός παρακράτησης μπορεί να γίνει είτε κατά την προσέλευση τους και εγγραφή τους στη κατάσταση συμμετεχόντων την ημέρα της Γενικής συνέλευσης, είτε με κατάθεση της συνδρομής για το έτος 2022 στον τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης,

IBAN: GR71 0171 6710 0066 7110 9885 006 (Τράπεζα Πειραιώς) συμπληρώνοντας στην αιτιολογία κατάθεσης: «συνδρομή 2022» και το ονοματεπώνυμο τους  και να αποστείλουν το αποδεικτικό κατάθεσης στο email της Ένωσης eypymt@gmail.com

            Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης σύμφωνα με τις αποφάσεις του 34ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ και της απόφασης του Δ.Σ της ΠΟΣΥΠ και παράλληλα θα υπάρξει ζωντανή μετάδοσή της για να την παρακολουθήσουν όσοι δεν μπορέσουν να παραβρεθούν.

            Το link της μετάδοσης είναι: https://www.youtube.com/watch?v=A_EQJlYT-Zc

Συνάδελφοι,

Η μαζική συμμετοχή σας στην Γενική μας Συνέλευση θα δώσει για μια ακόμη φορά την απάντηση σε όλους όσους προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων μας.

Η Ένωσή μας προχωρά ενωμένη και δυνατή, με συμμετοχικές και δημοκρατικές διαδικασίες πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας, και θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στις υπηρεσίες μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ A. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

Print Friendly, PDF & Email