2η Εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Παιδείας Μακεδονίας Θράκης

Ανακοινώσεις Εκδηλώσεις

 

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΥΠAIΘ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ–ΘΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51 – ΤΚ 54622
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310-954132
Web: https://eypymt.sch.gr 
Email: eypymt@gmail.com
Θεσσαλονίκη, 18-10-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2η Εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Παιδείας Μακεδονίας Θράκης

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της δεύτερης εθελοντικής αιμοδοσίας της Ένωσής μας. Δεκάδες μέλη, συνάδελφοι και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας και με τη συμμετοχή τους εξασφαλίστηκε ότι η τράπεζα αίματός μας θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όποιον και όποτε το χρειαστεί.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και το 27ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης για τη φιλοξενία. Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους εσάς που με τη συνεισφορά σας αποδείξατε πως η συμμετοχή σας στην Ένωσή μας ξεπερνά τα στενά εργασιακά ζητήματα και περικλείει την αγάπη, την αλληλεγγύη και την καλλιέργεια της κουλτούρας της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Πρόθεσή μας είναι εκδηλώσεις σαν αυτήν να γίνουν θεσμός. Επιδίωξή μας είναι η επόμενη φορά να έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία ώστε όλοι μαζί να διαδώσουμε το μήνυμα ότι «το αίμα δεν αγοράζεται, μόνο προσφέρεται».

Υπενθυμίζουμε ότι όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να απευθυνθεί προσφέροντας αίμα σε νοσοκομεία της περιοχής του, δηλώνοντας τον αριθμό μητρώου 12409 της τράπεζας αίματος “ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ” Δέκα λεπτά χρόνου για εμάς χαρίζουν μια ζωή. Ραντεβού τον Απρίλιο!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ A. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Print Friendly, PDF & Email