Κοπής Βασιλόπιτας της Ένωσης 2023

Ανακοινώσεις Εκδηλώσεις

ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΥΠAIΘ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ–ΘΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ 51 – ΤΚ 54622
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310-954132
Web: https://eypymt.sch.gr 
Email: eypymt@gmail.com
Θεσσαλονίκη, 09-02-2023
  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υπουργείου Παιδείας Μακεδονίας Θράκης, πραγματοποίησε την Παρασκευή 03/02/2023, με μεγάλη επιτυχία, την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Μουσική σκηνή ΡΕΦΡΕΝ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος συναδέλφων, Διευθυντές Εκπαίδευσης ενώ τίμησε με την παρουσία του και απεύθυνε χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμάς Μπαχαράκης.
Επίσης παραβρέθηκε και χαιρέτισε την εκδήλωση η συνάδελφος Γενική Γραμματέας της ΠΟΣΥΠ κ. Μεσολογγίτου Γεωργία.
Ο Πρόεδρος Νεκτάριος Παπαδάκης έκοψε τη μεγάλη βασιλόπιτα για όλους του νομούς που εκπροσωπεί η Ένωση μας. Επειδή ωστόσο το φλουρί δεν βρέθηκε μεταξύ των παρόντων, σε Διοικητικό Συμβούλιο που ακολούθησε έγινε εκ νέου κλήρωση και το δώρο της ένωσης (Δωροεπιταγή 150 €) έτυχε στο νομό Καβάλας.
Σε όλους μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια, ενώ πραγματοποιήθηκε κλήρωση μεταξύ των παραβρισκόμενων για πληθώρα δώρων και χορηγιών.
Για τα δώρα που δεν αναζητήθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε: Την παραχώρηση της χορηγίας του ξενοδοχείου NOVUS HOTEL στην Αθήνα για δύο διανυκτερεύσεις, για τη φιλοξενία των οικείων της συναδέλφου Γαρεφαλάκη Μαρίας, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και απαιτείται μετακίνησής της στην Αθήνα. Επίσης την εξαργύρωση της δωροεπιταγής του Super Market Σκλαβενίτης και τη διάθεση των τροφίμων για τη βοήθεια των δοκιμαζόμενων λαών της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τη Μουσική σκηνή για τη φιλοξενία της και τους χορηγούς των δώρων: Ξενοδοχείο NOVUS, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Σκλαβενίτης Α.Ε.,VICKO A.E.,Κατάστημα Hondos Center, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και άλλους.
Φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης παρουσιάζεται στον ισότοπο της Ένωσης.
Σας περιμένουμε τώρα όλους στην επόμενη συνάντησή μας, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και αφορά εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Ένωσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ A. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

Print Friendly, PDF & Email